0599 45 42 14 info@johanschuitema.nl

afdekmateriaal

LANDBOUWFOLIE, MET EEN ENORME TREKKRACHT!

Het is belangrijk om uw kuil/ oogst te beschermen tegen weersinvloeden. Rani landbouwplastic is een stevige kwaliteitsfolie met een goede rek, trekkracht en UV -bestendigheid.

Ranisilo landbouwplastic 0.15

Ranisilo is een stevige kwaliteitsfolie met een goede rek, trekkracht en
UV-bestendigheid. De dikte van deze folie is 0.15.

Ranisilo landbouwplastic 0.20

Ranisilo is een stevige kwaliteitsfolie met een goede rek, trekkracht en
UV-bestendigheid. De dikte van deze folie is 0.20 en een stuk steviger dan de 0.15.

Ranibel landbouwplastic 0.125

Ranibell landbouwplastic is een zeer taaie, elastische folie met een enorme trekkracht. De folie is dunner dan de standaard, maar zeker niet minder sterk! Hierdoor is de folie een stuk lichter en makkelijk hanteerbaar.

Bietenkleed:

Speciaal bietenkleed om uw oogst te beschermen tegen kou en weersinvloeden. Deze kleden zijn gemaakt van stevig, duurzaam materiaal. Over het midden van de kleden loopt een strook gaas van 2 meter breed, zodat de warme lucht uit de bietenhoop kan.

Afmeting: 14 x 15 meter

Toptex:

Toptex is een uniek product met kwalitatief zeer sterke eigenschappen. Top Tex is gemaakt van geweven polypropyleen en beschermt aardappelen, bieten en chicorei tegen regen en vorst. Bij langer aanhoudende vorst tijdelijk een laag folie/ stro aanbrengen.

Afmeting: 12.5 x 25 meter

Jupette Kleed:

De vorstbeschermer die makkelijk aan te brengen is. De kleden zijn van dik en duurzaam materiaal gemaakt en voorzien van klittenband waardoor deze aan Top Tex (origineel) vast plakken. Door deze kleden aan de voet van de hoop te leggen is uw product nog beter beschermt tegen nachtvorst.

Afmeting: 4 x 10 meter

Stronetten:

Wanneer u aardappelen of bieten bedekt met stro is het behoorlijk arbeidsintensief om het stro weer te verwijderen. Met deze stro-netten verwijdert u in een handomdraai het stro.

Afmeting: 20 x 25 meter
Maaswijdte 12×12 cm
Duurzaam materiaal

Op kantoor in Mussel:

Contact

Bel ons

0599 - 45 42 14

Adres

Johan Schuitema
Zandtangerweg 46
9584 AL MUSSEL

K.v.K. Groningen 02312574

Email

info@johanschuitema.nl